sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Koiruuksia

Tämän päivityksen aiheena on nelijalkaiset ystävämme koirat. Viime aikoina olen siis näperrellyt muutamia tarvikkeita koirille. Suurin syy siihen on meidän pieni, karvainen, nelijalkainen vauva Taika, joka kotiutui helmikuun puolivälissä.


Siskokset Tytti ja Taika <3

Pieni askartelukaveri


Ensimmäisenä pentu sai puolikuristavan kaulapannan, josta tuli kyllä sen verran jykevä, että käyttöön se pääsee vasta myöhemmin. 


Halusin pannasta säädettävän kokoisen, sellaisen, että se mahtuisi sekä pentuna että aikuisena. Tavallisen kokoiset T-soljet olivat liian pieniä (tai panta liian paksu). Onneksi löysin Antassusta isomman soljen, vaikka väri olisi voinut olla jokin muu kuin musta. Koristenauhan olen tilannut vuosia sitten Farbenmixiltä Saksasta. Valkoinen nauha koristenauhan alla on valkoista heijastinta. Oranssi tekoturkis on peräisin Eurokankaan palalaarista. Mallia pantaan otin valmiina ostetusta pannasta. Samalla tavalla olen tehnyt kauan sitten Tytillekin pannan. Löysin kuvankin pannasta, kuva on otettu maaliskuun lopulla kolme vuotta sitten :)
Taikalle en ostanut yhtään uutta lelua, mutta muutama köysilelu tuli punottua itse.


Taika, melkein 15vk, esittelee löysileluaan :)Pitihän pennun saada myös oma heijastava talutushihna! Sen punoin samalla ohjeella kuin edellisetkin.


Nämäkin Paracord-narut on tilattu Antassusta. Pistoolilukon otin vanhasta pentuhihnasta ja metallirengas löytyi varastosta. Paracord-narua meni viisi metriä kumpaakin väriä ja valmiin hihnan pituus on on noin 1,75m.

Sitten uusimpana kokeiluna satiininyöristä punottu näyttelyhihna. Tämä ei tullut omille koirilleni, vaan tilauksen teki tyttöjen kasvattaja.


Koko näyttelyhihna

Näyttelyhihna lähempää

Princess-riipus lähellä lukkoa

Helmet keskellä hihnaa

Helmet hihnan päässä


Kuvat on aika huonoja, eikä niistä näy helmien värit. Vaaleat helmet on vaaleanpunaisia ja tummat violetteja. Hihna on punottu samalla tekniikalla kuin Paracord-hihnat. Satiininyörin tilasin Sinellistä, helmet ja pistoolilukon Antassusta. Satiininyöriä kului yhteensä kuusi metriä, valmiin hihnan pituus yksi metri. Näistä hihnoista innostuin kovasti! Olenkin tutustunut ebayn ihmeelliseen maailmaan ja mitäs muuta sieltä ensimmäisenä tilasinkaan kun helmiä uusiin näyttelyhihnoihin :) Kunhan ne saapuu niin meidänkin tytöt saa taatusti omat hihnat, vaikka me ei kovin aktiivisia näyttelyrintamalla ollakaan.


1 kommentti:

  1. Moi!
    Saako udella että miten oot tehnyt tuon käsilenkin tuohon talutushihnaan? :)

    VastaaPoista