sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Äitienpäiväkortit

Askarreltiinpa vajaa 2-vuotiaan poikani kanssa mummille ja mummulle äitienpäiväkortit. Olin suunnitellut jotain vähän erilaista, jossa pojan askartelupanos olisi ollut suurempi, mutta herrapa ei suostunutkaan yhteistyöhön eli likaamaan käsiään sormiväriin. Poika kuitenkin on aina valmis piirtämään, joten otettiin käyttöön plan B, ja piirrettiin. Minun panos jotenkin paisui aika isoksi alkuperäiseen suunnitelmaan verrattuna. Koska poikani ei enää juuri nuku päiväunia, minä en saa tehdä ilman kiukkuavaa pikku apuria yhtään mitään. Tämä korttiprojekti oli siis todella hermoja raastava ja siksi päätin blogata ne itselleni muistoksi.


Äitienpäiväkortit meidän tapaan

Sisäpaperit ja kaikki!

Keltaiselle Ikean piirrustuspaperille poika piirsi tusseilla ja töpötti sormen jälkiä sormivärillä. Sitten leikkasin paperista kaksi perhosta. Perhosen ääriviivat otin jostakin netistä löytämästäni kuvasta. Minulla ei harmikseni ollut muita kuin vaaleanpunaisia kaksiosaisia korttipahveja ja niitäkin vain nämä kaksi. Kerrankin kävi tuuri ja niitä oli kaksi, eikä vain yksi :) Kuvasta ei näy, mutta purppuran punaisessa (Tiimarista ostetussa) koristepaperissa on kohokuvioituja sydämiä. Pitsit olen ostanut joskus käsityömessuilta.1 kommentti:

  1. Mutta hei, korteistahan tuli tosi kivat!
    En tosin osaa edes kuvitella, kuinka hermoja raastavaa askarteluhetki kiukuttelevan pikkuapurin kanssa voi olla... :D Tsemppiä! :)

    VastaaPoista