sunnuntai 12. toukokuuta 2013

IIIII-HA-HA-HAA...

... Niinkuin poikani sanoi heppakankaan nähtyään! Kun näin tämän kankaan, oli heti selvää, että sitä on saatava meidän pienelle heppafanille :) Tein juuri inventaarion pojan vaatelipastoon, eikä sopivan kokoisia, kivoja paitoja jäänyt juurikaan jäljelle. Testiin pääsi tällä kertaa monen suosikkikaava Little Lamb. Pipoja ei minun mielestä voi olla liikaa, joten kaveriksi hurautin pipon luottokaavalla Baggy Lookilla.


Kaavat: Little Lamb raglanhihainen trikoopaita, koko 98cm;
ja Baggy Look pipo, koko 50cm ilman saumavaroja ja vähän lyhennettynä; OB 4/2012
Kangas ja resori: Triteks

Tikkaukset lähempää

Tuotemerkkikokeilu Royal-tuotteesta tilaamillani pesumerkeillä


En ole vieläkään tilannut varsinaisia tuotemerkkejäni. Vapun postikuluttomuustarjous sai minut tilaamaan Royal-tuotteelta ja tilaukseen tarttui pesumerkkejä. Niihin yritin leimasimella painaa tekstin LAA, mutta niinkun vähän etukäteen arvelin, teksti levisi satiinisella merkillä. Jatkossa käytän siis pesumerkit ihan sellaisenaan. Merkin kääntöpuolelle kirjoitin tekstiilimarkkerilla paidan koon.
Minusta on ihanaa, kun pipoja on vähän jokaista väriä, niin voi vaihdella pipoa mielen ja vaatteiden mukaan. Tänään ei heppavaatteet saaneet kyllä kovin suurta kannatusta. Kun sain paidan pojan päälle niin alkoi kauhea huuto: IIII-HA-HA POIS!! Samoin kävi pipolle, kun yritin pukea sen pojalle ulos lähtiessä. Paita on vielä pojalle vähän iso, mutta pidän kovasti paidan mallista. Resorit hihansuissa on myös kivat, sillä hihat pysyy hyvin kohdallaan, vaikka hihat ovatkin vielä pitkät. Tällä kaavalla teen varmasti paitoja vielä lisääkin! Lisään sovituskuvan myöhemmin, jos saan sellaisen otettua.2 kommenttia:

  1. Ihanan pirteä setti! Tosi kivat värit tuossa paidassa. Harmi kun oli erimielisyyksiä niiden pitämisestä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari :) Mä tykkään kyllä kans näistä väreistä! Nyt vaatteita on jopa käytettykin, pitäisikin lisätä tänne kuvat todistusaineistoksi :D

      Poista