perjantai 31. toukokuuta 2013

Hupputunika


Kerrankin sain tehdä tyttöjuttuja :) Melkein naapurissa asuvat seurakaverit kyyditsivät minua agilitykisoihin talkoilemaan jo ennen joulua, kun meidän oma auto oli rikki. Kiitokseksi päätin ommella heidän ihanalle tytölle jotain kesäksi. Tämä tunika valmistui todella hitaasti, yksi sauma päivässä, jos sitäkään! Mutta nyt se on valmis ja minusta siitä tuli söpö :)


Tunika edestä
Kaava: Little Elephant hupputunika, koko 80cm, OB 3/2013
Kangas: Michas Stoffecken interlock, resorin alkuperää en muista

Tunika takaa

Halkiossa keltaiset KAM-nepparit Kestovaippakaupasta

Leima niskassa


Tein ensimmäistä kertaa ikinä rypytyksiä Framilon-nauhalla, mutta en kyllä oikein osannut. Mun ompelukone teki kamalasti hyppytikkiä. Sainkin siihen viisaammilta neuvoa, joten ehkä onnistun ensi kerralla paremmin :) Aika suuren näköinen tunikasta tuli, voi olla pienikokoiselle tyllerölle vielä suuri. Mutta olipas kivaa tehdä vaihteeksi tyttöjen väristä vaatetta!!2 kommenttia:

  1. Oi, onpas ihana ja makeet värit! Mullekin on tullut taas kauheet himot päästä ompeleen, kun en oo ikuisuuksiin tehnyt mitään :)

    VastaaPoista
  2. Tästä tuli kiva! Mulla on ollut mielessä hupullinen tunika itselle... Mäkään en ole aikoihin ommellut kun on ollut niin paljon muuta hommaa, mutta kovasti tekisi mieli surauttaa jotakin. Tota framilonia munkin täytyisi harjoitella. Toi sun leima on kyllä tosi hauska!

    VastaaPoista